24.10.2018 — 14:43

Благодійна громадська інтернет-платформа “Люди допомагають людям”

«Люди допомагають людям» – це благодійна громадська інтернет-платформа адресної допомоги родинам загиблих у період подій Революції Гідності та під час бойових дій на Сході нашої країни.

«Люди допомагають людям» – це перший в Україні абсолютно прозорий проект благодійної допомоги. У громадської організації немає ніякого фонду або посередницьких рахунків, гроші перераховуються напряму від людини, яка хоче допомогти на особистий рахунок сім’ї. На сайті є можливість перерахувати гроші з будь-якої точки земної кулі на користь обраної сім’ї або допомогти усім сім’ям відразу, тоді програма поділить суму вашого платежу на рівні частини між усіма сім’ями.

На порталі розміщені відео-розповіді родин про їхніх найдорожчих людей, що трагічно загинули або зникли безвісти. Проект «Люди допомагають людям» реалізується громадською безприбутковою організацією «Громадський інформаційний простір», яка має статус волонтерської.

Люди допомогають людям у важкі часи випробувань. Сьогодні милосердя і мужність відчувається так гостро, як ніколи, вражаючи до глибини душі, показуючи на ділі, що найвища наша сутність розкривається тоді, коли ми всі разом підтримуємо і захищаємо один одного.

Посилання на інтернет-платформу “Люди допомагають людям”: https://lpl.com.ua/