31.10.2018 — 15:19

Світлана Павлишина ознайомилася з роботою Хмельницького геріатричного пансіонату

Сьогодні, напередодні професійного свята працівників соціальної сфери, яке відзначається в Україні 4 листопада, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Павлишина та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Лукомська відвідали Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці.

Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни і праці, тодішній будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, розпочав свою роботу ще у жовтні 1973 року. Розрахований заклад на 130 ліжко-місць. На сьогоднішній день тут проживає 106 мешканців, з них 26 учасників бойових дій та 23 ветерани праці.

Світлана Павлишина мала можливість поспілкуватися із працівниками закладу та громадянами, що нині мешкають у пансіонаті. Посадовець відзначила гарнe матеріально-технічне забезпечення закладу, високий рівень допомоги та догляду, який забезпечено для його мешканців.

“Одразу видно, що в закладі працюють справжні кваліфіковані спеціалісти, які не просто старанно виконують обов’язки, а й вкладають у свою роботу частину душі, аби літні люди, що тут живуть, могли дійсно відчувати себе затишно та  захищено,” – зауважила Світлана Андріївна.

З нагоди професійного свята посадовець привітала колектив закладу та вручила відзнаки облдержадміністрації кращим його працівникам.