06.11.2018 — 09:00

До обласної влади – за вирішенням проблемних питань

5 листопада голова облдержадміністрації Вадим Лозовий провів особистий прийом громадян. Мешканці області мали можливість поспілкуватися з очільником області, розповісти про наболіле, дізнатися, як можна вирішити проблемні питання.

Під час прийому було зареєстровано 38 звернень. Переважна більшість з них традиційно стосувалася виділення матеріальної допомоги на лікування. Також громадяни зверталися із проханням допомогти у вирішенні земельних спорів, конфліктних ситуацій між членами родини, питаннях соціального захисту людей з інвалідністю, відновлення газопостачання, благоустрою населених пунктів, забруднення підприємством повітря поблизу житлової забудови, тощо. Двічі порушувалося питання щодо міжміських пасажирських перевезень, п’ятеро запитувачів просили посприяти у питанні покращення житлових умов.

Окрім того, зареєстроване одне колективне звернення від мешканців гуртожитку, що по вул.Тернопільській. Свого часу гуртожиток був збудований для працівників заводу “Катіон”, але на початку 2000-х отримав статус учнівського і був переданих у власність Міністерства освіти. Наразі ситуація складається так, що мешканцям гуртожитку, які десятиліттями працювали на заводі та отримали тут кімнати, загрожує виселення. Саме тому вони звернулися до голови облдержадміністрації за допомогою у розв’язанні цієї ситуації.

Вадим Лозовий уважно вислухав усіх, хто прийшов на прийом, роз’яснив можливі шляхи вирішення порушених проблем та надав відповідні доручення керівникам профільних підрозділів облдержадміністрації. Про прийняті рішення та вжиті заходи заявники будуть поінформовані у порядку, визначеному законодавством.