06.11.2018 — 16:52

На Ізяславщині привітали жительку села Завадинці із 100-літтям

06 листопада зустріла свій 100-літній ювілей жителька с. Завадинці Марія Улянівна Грищук. Із поважним ювілеєм Марію Улянівну з’їхалася привітати велика родина – діти, онуки, правнуки – з Києва, Одеси, Дніпра.

Привітати з днем народження одну з старійшин Ізяславщини також завітали на гостину представники районної та місцевої влади. Голова Ізяславської районної державної адміністрації Борис Яцков   у своєму привітанні зазначив : «Все своє життя, Маріє Улянівно, Ви були на бистрині життя, не шукаючи легких шляхів, керуючись почуттям любові до людей, пережили багато незгод та життєвих випробувань. Спасибі уклінно Вам за це! З нагоди Вашого ювілею прийміть побажання всіх життєвих щедрот, снаги і сили! Хай багатими на добро та людську щедрість будуть всі Ваші дні. Зичимо миру, добра та щастя у вашій родині».

З нагоди 100-літнього ювілею Борис Яцков передав також вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового. У вітальній адресі на ім’я ювілярки сказано: «Щиро вітаю Вас із славним 100-літнім ювілеєм. Вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду та незламності перед воєнними лихоліттями і труднощами післявоєнної відбудови. Переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави».

У день ювілею до оселі  Уляни Грищук із щирими вітаннями завітало чимало односельчан. Із музичними вітаннями для ювіляра до Завадинець прибув колектив народного аматорського ансамблю духової музики «Музики Надгориння» Ізяславського районного будинку культури.

За матеріалами Завадинецької сільської ради Ізяславського району