14.11.2018 — 10:40

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти проведено благодійну  акцію «Подаруй тепло солдату»  

Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді спільно з Хмельницькою обласною радою учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти у жовтні-листопаді 2018 року було проведено благодійну акцію «Подаруй тепло солдату».

Акція проходила з метою підтримати військових, що захищають нашу територіальну цілісність, завданням якої було закупити чи виготовити теплі речі та передати їх в зону антитерористичної операції.

Цього року у акції взяли активну участь працівники, волонтерські загони та учні ЗПО.  Учасники акції підійшли до виконання поставленого завдання по різному:

проводили збір коштів та теплих речей;

організували виготовлення теплих речей;

організували виготовлення металевих печей для обігріву,

проводили ярмарки-розпродажі на підтримку акції, де представляли власну випічку, фрукти, овочі з власних садиб та вироби своїми руками.

За вилучені гроші було закуплено: теплі речі (шкарпетки, шапки, шарфи, рукавиці), солодощі, чай, кава. Всі зібрані та виготовлені речі, продукти, предмети першої необхідності передали у зону АТО з допомогою волонтерів, які працюють на місцях.

Учні та працівники ЗПО Хмельницької області не залишаються осторонь подій, які відбуваються  на Сході нашої країни  та активно беруть участь у акціях з метою  допомогти нашим солдатам.

Фіновська В.В., завідувач відділом ВПВ ХДЦЕВУМ