29.04.2016 — 13:46

В Ізяславі привітали учасників АТО із Великоднем

DSC08414

29 квітня, напередодні Великодня, за ініціативи голови районної громадської організації «Ізяславська районна спілка воїнів-учасників антитерористичної операції» Володимира Павлюка відбулась зустріч керівництва району із учасниками АТО Ізяславського району та членами їх родин.

Вітаючи учасників зустрічі голова районної державної адміністрації, депутат Хмельницької обласної ради Борис Яцков зазначив, що вся держава у невідплатному боргу перед нашими воїнами, які відстоюють свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Він побажав воїнам, їх дружинам, матерям, дітям  міцного здоров’я, родинної злагоди та всього самого найкращого в житті.

«Дуже приємно мені стояти тут з вами і бути впевненим, що у нас є такі справжні Герої України. Дуже приємно, що є люди, які стали на захист нашої Вітчизни у війні, яку нам нав’язав колишній братній народ», – зазначив Борис Олександрович. Також посадовець  запевнив усіх присутніх, що у разі необхідності вони можуть звертатися до нього особисто, і він з усіх сил намагатиметься їм допомогти.

Пам’ять тих, хто загинув на сході України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Голова районної громадської організації «Ізяславська районна спілка воїнів-учасників антитерористичної indexоперації» Володимир Павлюк у своєму виступі розповів присутнім про проведену роботу. Володимир Андрійович наголосив, що досягнути успіхів вдалося завдяки злагодженій співпраці з райдержадміністрацією, районною та міською радою, сільськими радами району. «Шановні мої браття, шановні діти, шановні чоловіки, низько кланяюся вам за те, що ви пережили, за те, що ви вистояли, за те, що ви не побоялися, знаючи, що за вашими плечима залишилися діти, матері, онуки. Вам щира подяка, вам щира любов, вам щира шана», – звернувся Володимир Павлюк до воїнів.

Від  колективу ПрАТ «Ізяславський хлібзавод» та керівника підприємства Олени Данієвої учасникам зустрічі було вручено великодні паски.

В.Кучерук