06.12.2018 — 10:06

Збройні Сили України є надійним гарантом нашої майбутньої перемоги – Президент привітав українських воїнів із Днем ЗСУ

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко напередодні Дня Збройних Сил України звернувся до українських воїнів та особливо відзначив, що «вже п’ятий рік поспіль вони відзначають на передовій російсько-української війни» своє професійне свято.

Президент підкреслив, що «ця війна змусила усіх нас усвідомити масштаб загроз державній безпеці країни та мобілізуватися для протидії агресору».

«Це Ви героїчно проявили себе, обороняючи рідну українську землю. Це саме ви є армією, яка своїм потом і кров’ю робить нашу державу незалежною. Це ви щоденно демонструєте приклади мужності і самопожертви», – сказав Верховний Головнокомандувач ЗСУ.

«Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба та непохитної віри у нашу перемогу. Перемогу не на умовах капітуляції, до якої нас закликають деякі політикани, в тому числі і всередині країни, а мир на умовах перемоги. І Збройні Сили України є  надійним гарантом нашої майбутньої перемоги», – сказав Верховний Головнокомандувач ЗСУ.

Глава держави також особливо відзначив подвиг українських воїнів, які віддали своє життя, захищаючи Україну.  «У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна пам’ять Героям – воїнам, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну» – сказав Президент. Усі присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.