07.12.2018 — 09:00

Вітання голови обласної державної адміністрації з Днем місцевого самоврядування

Дорогі подоляни!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Це свято кожного жителя Хмельницької області, буде міцним самоврядування, буде міцною держава!

Влада докладає максимум зусиль до того, щоб місцеві громади були спроможними і сильними. Значно розширені права органів місцевого самоврядування, надано їм бюджетну самостійність, збільшено перелік доходів, які зараховуються до місцевих бюджетів, є значні фінанси для реалізації важливих проектів життєдіяльності в містах і селах.

Хмельниччина лідер в Україні з успішної реформи децентралізації, маємо позитивні результати.

Власні доходи місцевих бюджетів Хмельницької області з 2014 року зросли більше, ніж у 2 рази, підтримка із державного бюджету зросла також більше, ніж вдвічі.

В результаті, в громадах області реалізовано понад 600 інфраструктурних проектів, використано державної допомоги понад півмільярда гривень.

Активно ведеться  будівництво та реконструкція соціальних об’єктів – лікарень, шкіл, дитячих садочків, доріг, водогонів, мереж вуличного освітлення, проводяться заходи з енергозбереження, купується спецтехніка, створюються ЦНАПи.

Дякую усім, хто сьогодні працює на громаду Хмельниччини – депутатам обласної та місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, кожному небайдужому жителю області!

У нас у всіх спільна мета – побудувати успішну Україну, ми її досягнемо, завдяки єдності та активної участі кожної людини у розбудові рідної землі!

Дорогі подоляни! Щиро зичу всім мирного неба, міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі на благо Хмельниччини та всієї України! Слава Україні!

З повагою

Голова Хмельницької
обласної державної адміністрації
Вадим Лозовий