14.12.2018 — 15:35

ГО “Родина Героїв Небесної Сотні” запрошує взяти участь у заході, присвяченому досвіду вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, який відбудеться 17 грудня у Києві

ГО “Родина Героїв Небесної Сотні” запрошує взяти участь у заході, присвяченому досвіду вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, який відбудеться 17 грудня у Києві.

Організатори пропонують долучитись до розробки ідей, поділитися досвідом вшанування Героїв, і прагнемо, щоб громадянське суспільство і органи влади діяти спільно. До участі у Заході запрошено представників Інституту Національної пам’яті, Музею Майдану, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики, Міністерства освіти і науки України та Міжнародного Фонду Відродження.

Для участі потрібно зареєструватися: https://goo.gl/forms/ZHxgCkK4yilf3dIU2

Зустріч відбудеться у рамках завершення другої хвилі проекту “Відзнаки Героїв”, що відбувається за підтримки МФ “Відродження” та доброчинців платформи “Велика ідея”, ГО “Гараж Генг” (“Спільнокошт”).

Проект Відзнаки Героїв – всеукраїнська програма з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні через втілення соціально вагомих проектів та конкурсів для підтримки молоді у тих галузях, у яких реалізовувались чи мріяли працювати Герої.

Орагізатори покривають вартість проїзду учасників події – для цього потрібні лише копії квитків. У разі виникнення додаткових запитань, телефонуйте керівнику проекту «Відзнаки Героїв» Ользі Климко:
050 327 86 05.

Більше про проект на сайті: https://biggggidea.com/project/vidznaki-imeni-gerov-nebesno-sotni/?fbclid=IwAR1TMWk1eDGa0vb0Q_Cv3mbnRLvnd9hhnejgMUxSjIOMtCiL3VrFS2kCE_I

 

ПРОГРАМА (основний зміст)

10:00 ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ ТА РОДИНАМИ для покладання квітів НА АЛЕЇ Небесної Сотні
11:00-14:30 ДОСВІД ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
Презентації досвіду Вшанування
Презентація проекту Відзнаки Героїв
Виступи представників Музею Майдану та Міністерств
15:00-16:45 ВИСТУПИ РОДИН ГЕРОЇВ
Виступи Родин
Обговорення нових ідей Вшанування
17:00-17:45 ВИСТУПИ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА про ідеї вшанування пам’яті 22 січня та 20 лютого.
18:00-20:00 ВЕЧІР ПОДЯКИ ДОБРОЧИНЦЯМ За участю переможців Відзнак (запрошені всі учасників)
презентації від Переможців Відзнак
оголошення переможців Відзнаки на честь Юрія Вербицького
вручення подяк Доброчинцям.

Електронна пошта: [email protected],
Facebook: https://www.facebook.com/RG.NebesnaSotnia/ «Родина Героїв «Небесної Сотні» є неприбутковою громадською організацією, яка об’єднує виключно представників родин загиблих Героїв «Небесної Сотні».