14.12.2018 — 16:48

Вадим Лозовий: медична реформа впевнено рухається вперед

14 грудня, під час робочого візиту на Старокостянтинівщину, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий зустрівся з працівниками комунального некомерційного підприємства “Старокостянтинівський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Під час зустрічі очільник області подякував працівникам охорони здоров’я за щоденну відповідальну працю, професіоналізм, витримку та самовідданість справі. Також він відзначив ефективну роботу керівництва району та працівників галузі охорони здоров’я у напрямку підписання декларацій з сімейними лікарями і матеріально-технічним забезпеченням медичних установ.

Вадим Миколайович наголосив на важливості подальшого впровадження медичної реформи: “Покращення надання медичних послуг громадянам є одним із пріоритетних завдань органів влади всіх рівнів. Переконаний, що, втілюючи крок за кроком необхідні зміни, ми досягнемо того рівня, коли наша медицина нічим не буде поступатися європейським стандартам надання допомоги”.

В свою чергу, директор комунального некомерційного підприємства “Старокостянтинівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Анатолій Швець подякував керівництву області та району за постійну підтримку галузі охорони здоров’я.

На завершення зустрічі, з метою покращення матеріально-технічного оснащення сільських закладів охорони здоров’я, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий вручив комп’ютерне обладнання для Веснянської, Великомацевицької, Красносілецької, Пашковецької, Підгірнянської, Самчиківської, Староостропільської амбулаторій загальної практики сімейної медицини та амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3.