20.12.2018 — 16:20

Ще двоє дітей сиріт отримали ключі від квартир

Одним із найсвітліших і найрадісніших свят у нашій країні є День Святого Миколая. Із його приходом усі сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. І так склалися обставини, що саме в День Святого Миколая голова Шепетівської районної державної адміністрації Роман Підопригора вручив двом дітям сиротам ключі від квартир, які були  придбані за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам.

Відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам Грицівською та Ленковецькою ОТГ було придбано 2 квартири на території міста Шепетівка для двох осіб із числа дітей-сиріт.

Вітаючи молодих людей, які отримали квартири, Роман Борисович зазначив, що пройдено нелегкий шлях і завдяки клопіткій праці, єдності, а також чіткій позиції керівництва держави, області та району – зробити життя українців кращим (зокрема дітей-сиріт та осіб з їх числа), ми маємо позитивний результат. Він побажав дівчатам міцного здоров’я,  наснаги, щастя, достатку, благополуччя та сімейного затишку у нових оселях.

Проведення такого роду заходів є  прикладом успішної реалізації соціально значущих проектів, метою яких є повернення віри  людей до держави  та власні сили. Завдяки таким проектам ми ще раз пересвідчуємося: спільними зусиллями можна подарувати віру в чудо, радість та щастя тим,  хто цього справді потребує.

 

Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА