03.01.2019 — 10:21

Інформація щодо міжнародної Програми  “Fit for Partnership with Germany”  (“Готові до співпраці з Німеччиною”)

В рамках двостороннього співробітництва Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва (GIZ) реалізують Програму з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна: Fit for Partnership with Germany – Готові до співпраці з Німеччиною.

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом організації бізнес-сесій в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та вдосконаленню компетенцій українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Учасниками Програми можуть стати управлінці середньої та вищої ланки підприємств, підприємці, які займаються дослідженнями та розробками новітніх технологій, інноваційних стартапів, ІТ для Індустрії 4.0. за наступними напрямками:

діджиталізація підприємств та виробництва (Digital factory, Smart Manufacturing);

роботизація на виробництві та в сфері послуг, промислова автоматизація;

адитивне виробництво (3D-друк);

нові матеріали;

масова кастомізація;

безпілотний транспорт – автомобілі, навантажувачі, літальні апарати, їх застосування, у тому числі, в промисловості та сільському господарстві;

смарт фармінг;

смарт енергоефективність, технології зберігання та передачі даних;

інтернет речей та послуг;

комунікації та зв’язок;

Big Data;

Блокчейн;

робота з інформацією;

штучний інтелект.

Термін подання документів для участі у цьому напрямку завершується           14 січня 2019 року. Для участі у бізнес візиті до Німеччини учасникам необхідно володіти англійською мовою.

Детальна інформація щодо даного напрямку Програми розміщена за посиланням: https://bit.1y/2rjxMV8. Загальна інформація щодо участі у Програмі  – за посилання: https://bit.1y/2FAgVHz.

Координаторами та виконавцями Програми в Україні є Німецьке товариство з міжнародного співробітництва (GIZ) та Мінекономрозвитку. До реалізації Програми в Україні також залучено регіональні партнерські платформи Програми, їх перелік розміщено за посиланням: https://bit.1y2zz1hEG.

За додатковою інформацією звертатись до керівника проектного офісу Програми Степащенко Світлани Михайлівни за тел.(044)228-42-53, (044)531-30-56, електронна адреса: [email protected].