04.01.2019 — 16:15

Мрії збуваються! Потрібно тільки вірити!

Мешканці Хмельниччини в черговий раз довели це твердження, проявивши небайдужість та чуйність, адже завдяки їм три сотні дітей отримали омріяні подарунки під ялинку. Про це повідомляють в Обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, підводячи підсумки обласної благодійної акції «Ялинка бажань».

Нагадаємо, що  стартувала вона 16 грудня у магазині «Сільпо» торговельного центру «Оазис», що в місті Хмельницькому. Метою акції був збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців та дітей з особливими потребами. Акцію підтримали супермаркет «Сільпо» та Благодійний фонд «Незалежна країна».

Всього на адресу обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надійшло близько 300 дитячих листів до Святого Миколая та Діда Мороза. Усі вони були прикріплені до новорічної ялинки у приміщенні супермаркету. Щодня, впродовж акції біля «Ялинки бажань» волонтери центру соціальних служб запрошували усіх небайдужих громадян здійснити у новорічну мрію дитини.

На прохання волонтерів активно відгукнулись усі небайдужі. Відвідувачі магазину придбали дитячих подарунків на суму понад 65 тис. грн. Вони купили одяг, взуття, іграшки, солодощі, книги, санчата. Для занять спортом дітям придбали футбольні м’ячі, кросівки, боксерську грушу та рукавички, спортивні костюми.

Завдяки щирості, відкритості та доброті подолян кожна дитина, яка мріяла про подарунок, змогла його отримати. Напередодні свят спеціалісти центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували візити в сім’ї та передали гостинці адресатам.

Колектив обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та волонтери, що підтримали акцію, висловлюють щиру подяку усім людям, в серцях яких живе любов, добро, щедрість та милосердя, та бажає усім учасникам акції безмежного щастя, міцного здоров’я, злагоди, миру! Завдяки вам ще три сотні дітей повірили у новорічне диво! На фото – лише частина тих, чиї мрії ви здійснили. Але усі вони стали хоча б трішки щасливішими!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

За інформацією Хмельницького ОЦСССДМ