15.01.2019 — 11:43

Державна служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО інформує

З метою широкого залучення громадськості до роботи Міністерства у справах ветеранів України створюється Громадська рада при Міністерстві у справах ветеранів України.
Громадська рада при Міністерстві у справах ветеранів України створюється як дорадчий органи при Міністерстві у справах ветеранів України з метою:
• забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики;
• налагодження ефективної взаємодії Міністерства у справах ветеранів України з інститутами громадянського суспільства;
• здійснення громадського контролю за його діяльністю.

Кандидатами до складу Громадської ради можуть бути делеговані представники від інститутів громадянського суспільства, які працюють у сфері ветеранських справ. Склад Громадської ради обирається шляхом інтернет-голосування за делегованих кандидатів громадянами, які проживають на території України. Максимальний склад Громадської ради 35 осіб.

Детально про Порядок подачі документів та вимоги до них за посиланням: https://mva.gov.ua/ua/news/rozpochavsya-prijom-zayav-dlya-uchasti-v-ustanovchih-zborah-gromadskoyi-radi-pri-minveteraniv
або на офіційному сайті Міністерства у справах ветеранів України (mva.go.ua) в розділі “Для громадськості→Громадська рада”

Документи подаються з 8 до 28 січня 2019 року в електронній та друкованій формі.
Заява та всі документи, що додаються до неї, подаються в електронній формі (скан-копії в PDF) через онлайн-форму за посиланням  обов’язково друковані оригінали документів надаються ініціативній групі в робочі дні до 16:00 28 січня 2019 року особисто за адресою 01001, м. Київ, провул. Музейний, 12, 4 поверх (документи подаються в папці-швидкозшивачі)
або
поштою (за адресою: 01001, м. Київ, провул. Музейний, 12, Міністерство у справах ветеранів України з поміткою «для ініціативної групи». Поштові відправлення за власний рахунок. Рекомендовано лист з описом вкладення).

Приклади підготовки документів розміщені на офіційному сайті Мінветеранів.

Відповідальність за правдивість поданих даних несуть інститут громадянського суспільства та кандидат.

Заява кожного інституту громадянського суспільства реєструється у журналі обліку документів ініціативної групи та видається довідка про отримання заяви з реєстраційним номером та описом документів.

Відповідальна особа за приймання документів — Стеценко Юрій Павлович
Контакти: електронна пошта – [email protected], тел. – 063-226-10-44, 098-398-91-31.

Порядок розгляду поданих документів та підстави для відмови представнику інституту громадянського суспільства визначаються згідно з Типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996

Проведення установчих зборів Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України відбудеться о 10:00 28 лютого 2019 року за адресою:
м. Київ, вул. М. Грушевського, 30/1 (Центральний будинок офіцерів Збройних сил України).

Реєстрація представників інститутів громадянського суспільства – учасників установчих зборів з 09:30 по 10:00 28 лютого 2019 року.