23.01.2019 — 17:04

Світлана Павлишина з робочим візитом відвідала Ізяславщину

23  січня заступник голови обласної державної  адміністрації Світлана Павлишина з робочим візитом відвідала Ізяславський район. Розпочалася поїздка із виїзного прийому громадян.

Поділитися наболілими проблемами із заступником керівника області, знайти підтримку та допомогу щодо вирішення певних питань на прийом до обласного посадовця прийшли 6 мешканців району. Окрім особистих, були звернення з приводу вирішення питань, важливих для громад сіл Ізяславщини.

Зокрема у ході спілкування громадяни порушували питання щодо виплати боргу за рішенням суду за проведений перерахунок пенсії вдові учасника ліквідації АЕС; отримання ліків за програмою “Доступні ліки”; впливу створеного Міністерства з питань учасників АТО на вирішення соціальних питань учасників бойових дій та на районні організації ветеранів; виділення земельної ділянки учасникам АТО; вирішення питання щодо будівництва амбулаторії АЗПСМ; примусового лікування від алкоголізму; розчищення р.Понорка в місті Ізяслав від сміття, тощо.

Світлана  Андріївна уважно вислухала усі звернення та надала вичерпні відповіді громадянам,  що прийшли на прийом. Окремі питання, котрі потребують більш детального вивчення, посадовець взяла під особистий контроль і пообіцяла, що вони будуть вирішені відповідно до вимог чинного законодавства. Також було дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації

Розмова видалася конструктивна та змістовна, усі, хто завітав на прийом, мали можливість у спокійній обстановці та без обмеження часу донести суть прохання, та у більшості випадків, отримали запевнення стосовно позитивного вирішення.

По завершенню прийому громадян, заступник голови облдержадміністрації спільно із головою райдержадміністрації Борисом Яцковим та його заступниками ознайомились із окремими об’єктами соціально-культурної сфери Ізяславщини, під час якої поспілкувалась із керівниками даних закладів. Крім того Світлана Андріївна обговорила із керівництвом райдержадміністрації проблеми та перспективи розвитку місцевого бюджету, процесу формування об’єднаних територіальних громад в районі та ряд інших важливих питань.

Так, Світлана Павлишина ознайомилась із роботою Ізяславської центральної районної лікарні та Ізяславської міської амбулаторії № 2 загальної практики сімейної медицини Ізяславського РЦ ПМСД, ходом проведення ремонтних робіт в Ізяславській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1.

За інформацією Ізяславської райдержадміністрації