24.05.2016 — 15:23

Вручення державних нагород

24 травня перед початком розгляду питань розширеного засідання колегії обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук вручив державні нагороди.

IMG_2455

В першу чергу, відповідно до Указів Президента України за особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) дружині старшого солдата Шалатовського Вадима Володимировича – Наталії Володимирівні та батькові Володимиру Андрійовичу. Медаллю «Захисник Вітчизни» нагороджено старшого лейтенанта Сковиру Олександра Івановича.

Очільник області подякував жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, за їх материнську самовідданість, народження і зразкове виховання, забезпечення належних умов для всебічного розвитку дітей та вручив посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» 7 матерям з Старосинявського, Кам’янець-Подільського, Білогірського, Красилівського та Полонського районів.

 

У зв’язку з 30- ми роковинами Чорнобильської катастрофи чотирьох представників області відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та двох – Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Крім цього, артисту драми, провідному майстру сцени Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького присвоєно почесне звання «Заслужений артист України».

IMG_2477

IMG_2481

IMG_2476

IMG_2466