27.05.2016 — 12:33

Увага! Інформація щодо порядку проведення публічної демонстрації футбольних матчів Чемпіонату UEFA Euro 2016

1453119797793Товариство з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «Україна» (надаліТОВ «ТРК «Україна», або Товариство) засвідчує Вам свою щиру повагу та у зв’язку із початком 10 червня 2016 року Чемпіонату Європи з футболу 2016 (Чемпіонату UEFA Euro 2016) повідомляє про свій статус офіційного та ексклюзивного на території України телевізійного транслятора футбольних матчів Чемпіонату UEFA Euro 2016. Хочемо звернути Вашу увагу  та наголосити на тому, що ТОВ «ТРК «Україна» є єдиним офіційним правовласником в Україні, уповноваженим UEFA на публічне сповіщення футбольних матчів Чемпіонату UEFA Euro 2016.

Враховуючи вищенаведене, просимо вас при вирішенні питань щодо проведення будь-яких масових заходів, пов’язаних з публічним показом (публічною демонстрацією) футбольних матчів Чемпіонату UEFA Euro 2016 врахувати, що проведення таких заходів без попереднього отримання відповідного дозволу від правовласника (ТОВ «ТРК «Україна») буде мати наслідком порушення прав та законних інтересів правовласника, а також відповідних норм чинного законодавства України щодо захисту прав інтелектуальної власності.

Під час проведення єврочемпіонату уповноважені представники UEFA та Товариства будуть проводити інспекції публічних місць з метою перевірки стану дотримання умов та вимог до публічного сповіщення Чемпіонату UEFA Euro 2016 згідно ліцензійних договорів між UEFA та ТОВ «ТРК «Україна». При виявленні Товариством чи представниками UEFA зазначених правопорушень Товариство буде змушене вживати відповідні заходи, в тому числі ті, які пов’язані з виплатою компенсації згідно закону за порушення прав та законних інтересів правовласника.

3 метою отримання відповідного дозволу на проведення будь-якого масового заходу з метою публічного показу (демонстрації) футбольних матчів Чемпіонату UEFA Euro 2016 просимо завчасно звернутися до уповноваженого представника Товариства – ТОВ «Спорт Маркет Плюс»  за телефоном: 380 (44) 225-32-97.

 ТОВ «ТРК «Україна»