27.05.2016 — 14:13

У школах Хмельниччини пролунав останній дзвінок

   Для школярів Свято останнього дзвоника – це символ початку довгоочікуваних літніх канікул, а от для випускників – початок нового етапу у їх житті.

IMG_1067

Валерій Олійник, т.в.о. заступника голови облдержадміністрації, особисто привітав із цією важливою подією випускників однієї з шкіл Хмельницького району – Шаровечківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. За  підсумками   роботи з обдарованими учнями у 2015-2016 навчальному  році вона займає  почесне місце серед загальноосвітніх навчальних закладів району. Діана Глаз, учениця 10 класу Шаровечківської ЗОШ І-ІІІ ст. – серед обласних призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад  з польської мови.

IMG_1080

Валерій Цезарович щиро привітав усіх присутніх із святом та побажав випускниками творчого пошуку, ініціативи, здійснення планів і величних звершень. “Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Пам’ятайте – ви потрібні Хмельниччині, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави — це ви,”- наголосив посадовець.

IMG_1053

На Святі останнього  дзвоника у Хмельницькому спеціалізованому ліцею-інтернаті поглибленої підготовки в галузі науки також побував представник облдержадміністрації. Випускників та учнів привітав т.в.о. першого заступника голови Олег Гуменний. “Бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами. Ми всі віримо, що вам вистачить відповідальності, наполегливості,” – сказав Олег Вікторович у вітальній промові.

DSC_0054

Бажаємо молодій генерації українців здійснення   усіх мрій і задумів. Нехай майбутнє дарує Вам тільки скорені вершини і перемоги!

DSC_0074 DSC_0123