27.05.2016 — 15:44

Володимир Кальніченко здійснив прийом громадян на Деражнянщині

прийомСьогодні, заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко здійснив виїзний прийом громадян у Деражнянському районі. Жителі району мали змогу звернутися до посадовця за допомогою у вирішенні особистих проблем та проблемних питань пов’язаних з життєдіяльністю району.

Так, жителі с. Кальня Деражнянського району звернулися до Володимира Ілліча з проблемним питанням, яке стосувалося забруднення повітря. Зокрема, в зазначеному населеному пункті на території приватної земельної ділянки, яка належить депутату сільської ради, невідомі особи здійснюють підприємницьку діяльність, а саме випалювання деревного вугілля. За словами селян, здійснення такої підприємницької діяльності несе пряму загрозу їхньому життю та здоров’ю.

Інші звернення стосувалися надання матеріальної допомоги (м. Деражня) та непогодження з заниженою ціною на заготівлю молока від населення (с. Підлісне Деражнянського району).

Усі громадяни, що звернулись до посадовця, отримали роз’яснення щодо можливостей вирішення зазначених питань, а звернення, що потребують додаткового та більш глибокого вивчення, будуть розглянуті у найкоротші терміни, і кожен заявник отримає відповідь особисто.