16.06.2016 — 16:36

Хмельниччина майже на 107 % виконала план обсягів з відбору кандидатів на контрактну службу

IMG_3406

На всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Першого заступника Глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука відзначено Хмельниччину, яка посідає перше місце серед областей України у виконанні планового завдання щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом.

Участь у нараді взяли: голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, представники силових структур, відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Вищезазначене питання перебуває під постійним контролем в усіх органах влади. На попередньому розширеному засіданні колегії облдержадміністрації розглянуто питання призову громадян України на військову службу за контрактом.

«Варто відзначити, робота стосовно сприяння реалізації планів Генерального штабу Збройних Сил України щодо обсягів відбору громадян на військову службу за контрактом проводиться на найвищому рівні та злагодженій співпраці усіх структур влади, – зазначив Олександр Олександрович, – позитивним результатом відзначається, що 30 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, знято з реєстрації обласного центру зайнятості у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом».

Станом на 16 червня у Хмельницькій області планове завдання виконано на 106,6%. Так, відібрано 709 чоловік, на 700 оформлено справи, та з 693 укладено контракти.

Військові, що проходять службу за контрактом – приклад для наслідування для усіх поколінь.

IMG_3410