24.06.2016 — 17:31

Шепетівський ремонтний завод святкує 75-річний ювілей

IMG_8122Сьогодні відбулися урочистості з нагоди 75-ї річниці створення Шепетівського ремонтного заводу. Привітати ювілярів прийшли друзі та партнери — генеральний директор Державного концерну «Укрооборонпром» Роман Романов, т.в.о заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, представники Міністерства оборони України, керівництво міста та району, духовенство, ветерани підприємства та його працівники.

Організатори урочистостей підготували фільм, у IMG_8111якому згадали про найяскравіші та важливі події життя підприємства, а також розповіли про його нинішні успішні проекти. Відео презентували для гостей свята.

Історія підприємства розпочинається зі створення 26 червня 1941 року фронтового артилерійського складу озброєння, який під час Великої Вітчизняної війни забезпечував озброєнням та боєприпасами війська Південно-Західного, Сталінградського, Південного і 4 Українського фронтів.

Історія підприємства ДП «Шепетівський ремонтний завод» є унікальною. Завод пройшов нелегкий шлях, IMG_8121але працює і розвивається. Він є лідером у своїй галузі. На території підприємства проводиться капітальний ремонт озброєння і військової техніки, виготовляються запасні частини, технологічне оснащення і спецінструмент, комплекти чохлів, тентів, сумок, ременів, дерев’яного та металевого закупорювання до більшості зразків ракетно-артилерійського озброєння. На заводській навчально-матеріальній базі проводиться кваліфіковане навчання та підготовка фахівців з ремонту озброєння.

Олег Кузмінчук привітав колектив підприємства від імені голови облдержадміністрації та подякував усім присутнім за нелегку, але таку потрібну зараз працю. Він побажав працівникам успіхів у роботі та мирного неба над головою, а також вручив грамоти та подяки від Хмельницької обласної адміністрації. IMG_8175

“Переконаний, що сьогодні ви робите велику справу— завдяки вашій роботі воїни, що захищають наші рубежі на Сході України почуваються більш впевнено та захищено” – наголосив Олег Петрович.

До привітань приєднався і директор Шепетівського ремонтного заводу Олег Турінський. Керівник зазначив, що завдяки злагодженій і професійній роботі працівників перед підприємством відкриваються нові перспективи.

За матеріалами Шепетівського МВК

Зберегти

Зберегти