04.07.2016 — 19:18

Хмельниччина стала третьою в Україні серед областей, де габаритно-ваговий комплекс працює в цілодобовому режимі

Сьогодні т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний провів чергову нараду з представниками контролюючих органів щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі.

Минулого тижня в Дунаєвецькому районі під час перевірки транспортних засобів, які здійснюють регулярні та нерегулярні автобусні перевезення пасажирів, виявлено 2 “нелегальних” перевізники.

Відповідно до доручення голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука, утворена та почала свою роботу мобільна група по перевірці дотримання вимог безпеки судноплавства на водних об’єктах Хмельницької області.

DSC_0404З метою перевірки дотримання законодавства про перевезення вантажів та забезпечення збереження покриття доріг області з 29.06.2016 року запроваджено цілодобовий режим роботи габаритно-вагового комплексу.

Станом на 1 липня складено 5 протоколів про порушення габаритно-вагових параметрів. Нарахована плата за проїзд у розмірі 457 євро.

Хмельниччина стала третьою в Україні серед областей, де габаритно-ваговий комплекс працює в цілодобовому режимі.

За результатами наради Олег Гуменний доручив відповідним службам вжити дієвих заходів з метою активізації роботи по виявленню “нелегальних” перевізників, які здійснюють регулярні та нерегулярні автобусні перевезення пасажирів у міжміському, приміському сполученні та на регулярних автобусних маршрутах по місту.

Зберегти

Зберегти