13.07.2016 — 17:30

Запрошуємо на Літню школу з питань безпеки та міжнародних відносин

images (1)Фонд «Відкрий Україну» у партнерстві з Центром інформації та документації НАТО в Україні запрошує на Літню школу з питань безпеки та міжнародних відносин, яка відбудеться 25-27-го серпня 2016 року в м. Ірпінь (Київська область).

Основні завдання Літньої школи:

– створення практичних проектів в сфері міжнародних відносин та безпеки;

– підвищення інформованості молодих фахівців із питань публічної дипломатії, безпеки, міжнародних відносин;

– важливість ініціатив громадянського суспільства для НАТО;

– робота в групах та створення команди для отримання найефективнішого та якнайшвидшого результату.

Літня школа буде складатися з 3-х основних етапів:

  1. Визначення та оцінка міжнародних загроз безпеки
  2. Формування команди і планування проекту
  3. Короткострокова реалізація проекту і демонстрації результатів в ході заходу.

До участі у Літній школі запрошуються особи від 18 до 35-ти років – студенти, представники неурядових громадських організацій, молоді спеціалісти, які цікавляться питаннями міжнародних відносин, безпеки, НАТО.

Для участі в школі потрібно заповнити реєстраційну форму, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/forms/T8fwn8N6KSskVuV02.

Кінцевий термін подачі заявок – 12:00 11-го серпня.

Оголошення результатів відбору – 12-го серпня. Кількість місць обмежена.

Робоча мова заходу – українська.

Організатори заохочують до участі представників із регіонів. Витрати на проїзд покриваються організаторами (сума квитка не повинна перевищувати 600 грн. в обидві сторони). Учасникам забезпечують проживання та харчування в рамках Літньої школи.

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до Аліни Масло. Електронна адреса: [email protected], (044) 220 18 40, (067) 214 34 62.

Для інформації: Фонд “Відкрий Україну” – міжнародний фонд, заснований у липні 2007-го року для зміцнення та розвитку авторитету України у світі. Завданнями Фонду є піднесення міжнародного авторитету та популяризація України за кордоном, сприяння розвитку міжнародної співпраці з Україною та публічної дипломатії. Центр інформації та документації НАТО в Україні (ЦІДН) заснований у травні 1997 року, напередодні підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і НАТО, що є основоположним документом, який регулює відносини між НАТО і Україною. ЦІДН є частиною Відділу громадської дипломатії НАТО і був першим відкритим для громадськості інформаційним офісом, який Північноатлантичний альянс заснував на території країни-партнера.

Більше про центр можна дізнатися за посиланням: https://www.nato.int/cps/uk/natolive/topics_64610.htm.