20.07.2016 — 10:37

Замок-музей Радомисль запрошує подільських митців на Всеукраїнський фестиваль

скачанные файлы30 липня 2016 року на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль проходитиме перший Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів “Аристократична Україна”.

Фестиваль відбудеться з метою популяризації відродження культурних традицій України, розвитку культурної й народної дипломатії між етносами й національними меншинами, що проживають на території України.

Під час фестивалю на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль відбуватиметься ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

За результатами показу оргкомітет та журі фестивалю визначать переможців у таких номінаціях: “Краща українська етно сукня”, “Краща етно сукня фестивалю”, “Краща вишиванка”, “Кращий аксесуар”, “Кращий віночок”.

Запрошуємо подільських умільців прийняти участь у Всеукраїнському фестивалі та представити на ньому етнографічну культуру нашого краю.

Організатори фестивалю – історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль, ГО “Громадський інформаційний простір” за підтримки народного депутата України Ольги Богомолець.

Контактна особа від оргкомітету фестивалю: Руслан Велігодський, [email protected], моб.тел.: 050-856-57-30