22.07.2016 — 21:42

Олександр Корнійчук відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини у перший день її роботи

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини, що в мікрорайоні «Цукровий завод» м.Старокостянтинова та кабінет фіксованого прийому сімейного лікаря в районі Вокзалу №2 в складі амбулаторії, у перший день їх роботи.

1Відтепер, завдяки проведеному ремонту та переобладнанню приміщення амбулаторії, жителі досить віддалених мікрорайонів міста матимуть хороше медичне забезпечення. Населення мікрорайону “Цукрозавод” складає 3331 особа, населення району «Вокзал № 2» – 1071. Всього медичним закладом буде обслуговуватись  4402 особи, з них 833 дитини. Первинну медичну допомогу надаватимуть два лікарі загальної практики сімейної медицини, лікар-педіатр та 6 медичних сестер.

2Медична допомога буде надаватись у вигляді консультативної допомоги, профілактичних оглядів, імунізації, ЕКГ обстеження, визначення та лікування хвороб, планового відвідування декретованих категорій населення та патронажів до дітей, стаціонарозамінних форм лікування.

11

Сьогодні, під час відкриття закладу, голова райдержадміністрації Сергій Фесун зазначив, що команда Президента України в Хмельницькій області в особі голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука, голови обласної ради Михайла Загородного постійно піклується про розвиток охорони здоров’я на Хмельниччині. За  підтримки обласної влади реалізовуються значні проекти і в Старокостянтинівському районі, і в місті Старокостянтинові.

3