31.08.2021 — 08:21

Результативний тиждень у Рівному

Протягом семи днів, з 23 по 29 серпня, у Рівному проходили змагання з маунтенбайку. Не зважаючи на дощову погоду, участь у перегонах взяли 95 учасників з усієї України. Четверо гонщиць обласної ШВСМ представили на змаганнях Хмельницьку область та ФСТ “Колос”.

Першим відбувся чемпіонат України в індивідуальній гонці на час на 5,4 км. У підсумку заїздів маємо наступні результати:

жінки

2 місце – Ірина Слободян, 7 місце – Вікторія Пархомюк;

юніорки

2 місце – Наталія Сафронюк, 4 місце – Олександра Чорна;

Далі визначили кращих у парній гонці на час.

Срібними призерками серед жінок стали Ірина Слободян і Вікторія Пархомюк.

Юніорки: Олександра Чорна та Наталія Сафронюк – також фінішували другими.

Чемпіонат України у гонці шорт-трек відбувався на короткому півторакілометровому колі. Кожна з вікостатевих груп долала свою кількість кіл.

Чемпіонкою України серед жінок у цьому виді стала наша Ірина Слободян, у Вікторії Пархомюк п’яте місце. Наталія Сафронюк знову стала другою серед юніорок, Олександра Чорна – четверта.

Передостанньою у програмі була естафетна парна гонка на 10,8 км. Наші спортсменки утворили пари з представниками міста Києва.

Ірина Слободян стала чемпіонкою серед “чоловіків-жінок” разом з Сергієм Рисенком. Вікторія Пархомюк – шоста.

Учасники категорії “юніори-юніорки” їхали 7 км. Наша Наталія Сафронюк у парі з Дмитром Мельніченком завоювала срібло чемпіонату. Олександра Чорна – п’ята.

В останній день змагались у командній гонці крос-кантрі. Всі четверо наших гонщиць виступили у категорії “жінки”. У підсумку, за сумою місць зайнятих спортсменками у гонці, посіли друге місце чемпіонату. Слід зауважити, що дівчата завоювали найбільшу кількість рейтингових очок серед сформованих команд – 500, оскільки представляли одну область.

Вітаємо з черговим успішним виступом! Так тримати!