31.08.2021 — 17:17

Цьогоріч до Хмельницького базового медичного фахового коледжу вступили 220 юнаків та дівчат

1 вересня майже для кожного з нас є особливим. Хто вперше відкриває для себе країну знань, для когось це лише нова пора року. А от для тих, хто вступив до навчальних закладів, аби здобути професію, це насправді початок нового етапу в житті. Вже завтра премудрості найгуманнішої професії розпочнуть опановувати 220 студентів-першокурсників Хмельницького базового медичного фахового коледжу.

А сьогодні на урочистому зібранні майбутні медичні сестри, фармацевти, акушери та фельдшери вперше знайомилися з великою родиною навчального закладу. Привітав з таким важливим кроком  юнаків та дівчат, що обрали для себе цю важку, але водночас почесну сферу – медицину, заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр’єв.

“Зовсім нещодавно, під час пандемії, ми відчули, наскільки тендітним є людське життя, і наскільки ми залежні від рук фахових медичних спеціалістів. Ваш коледж заснований ще у 1923 році і, за майже столітній період випустив тисячі висококваліфікованих фахівців, які врятували мільйони людських життів, – зазначив посадовець. – Тож бажаю вам успіхів в здобутті професії! Нехай на життєвому шляху кожного з вас зустрінеться мудрий викладач, буде легко здана кожна сесія та весело проведений час навчання!”

Також за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Гамалія, Володимир Юр’єв виконав приємну місію – нагородив працівників Хмельницького базового медичного фахового коледжу почесними відзнаками обласної державної адміністрації.