28.09.2021 — 16:10

Команда від Хмельницької області стала переможцем на Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування

Нещодавно у місті Чорноморськ Одеської області відбулися фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, де збірна команда від Хмельницької області стала переможцем у загальнокомандному заліку.

В рамках змагань перше місце вибороли хмельницькі футзалісти Іван Косяк, Дмитро Лавров, Андрій Самсонов, Микола Блажко, Віталій Івановський, Дмитро Шутяк, Денис Вельц та Ярослав Степанюк.

Друге місце виборола команда волейболістів: Вадим Макогончук, Олександр Мазурок, Юрій Мельник, Сергій Марчук, Андрій Івахов, Василь Дидюк, Сергій Гончак, Віктор Дорош.

Володимир Криштофор та Галина Коханюк здобули друге місце у змаганнях з тенісу.

Голова ОДА Сергій Гамалій привітав державних службовців, які власним прикладом пропагують здоровий спосіб життя, важливість заняття спортом, та загалом, організацію дозвілля та активного відпочинку. “Ви є прикладом того, що державні службовці – це не лише чиновники в кабінетах, це активні, завзяті та спортивні люди, які у вільний від роботи час займаються улюбленими видами спорту та досягають перемог на змаганнях”, – зазначив Сергій Гамалій та побажав й надалі примножувати спортивні здобутки та прославляти наш край.

Варто відзначити, що завдяки ініціативі Хмельницької ОДА у 2019 році КМУ видано розпорядження “Про підготовку та проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування”, згідно з яким у цих змаганнях взяли участь посадові особи місцевого самоврядування.