01.10.2021 — 19:25

Летичівський ліцей № 1 отримав новий шкільний автобус

Напередодні Дня вчителя Летичівський ліцей № 1, що знаходиться в Летичівській ОТГ (смт Летичів), отримав новий шкільний автобус марки ISUZU. Ключі від автотранспорту щасливим власникам вручив заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Юр’єв.

Варто зазначити, що автобус був придбаний на кошти обласного (1 млн 365 тис грн.) та місцевого (585 тис. грн) бюджетів. Ним будуть здійснювати підвіз 22 учнів із села Козачки до Летичівського ліцею № 1, адже це є опорний освітній заклад, в якому навчаються діти із 14 навколишніх сіл.

За ліцеєм, де здобувають освіту 976 учнів та викладають 97 вчителів, загалом закріплено 6 шкільних автобусів, що здійснюють підвіз 204 учнів та 14 вчителів.

Заступник голови ОДА Володимир Юр’єв привітав учителів із професійним святом і зазначив: «Освітяни – це не просто професія. Ви – архітектори дитячих душ, адже від того, які ви знання закладете у свідомість дітей, буде залежати, якими вони виростуть людьми.”

Вручаючи ключі від автобусу посадовець зазаначив, що діти мають вчасно діставатись до школи та думали про уроки та оцінки, а не про те, як добратися до навчального закладу. Доїзд до школи не має впливати на якість їхньої освіти.