05.10.2021 — 16:15

В ОДА відбулося засідання робочої групи з координації роботи щодо розгляду заяв та розподілу обсягів субвенцій на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад

Сьогодні в ОДА відбулося засідання робочої групи з координації роботи щодо розгляду заяв та розподілу обсягів субвенцій на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад Хмельницької області. Провів його заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук.

Варто зазначити, що у цьому році відповідно до частини шостої статті 108 Бюджетного кодексу України обсяг субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад Хмельницької області склав 2,3 млн. грн.

За результатами розгляду поданих пакетів документів було визначено, що скористатися коштами субвенції з державного бюджету на розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад в цьому році зможуть Меджибізька та Сатанівська селищні ради Хмельницької області. Крім того, інші громади мають можливість скористатися нерозподіленим залишком субвенції у розмірі 216 тис. грн., який можна використати до кінця 2021 року.

Так, за результатами засідання, Сергій Ткачук надав рекомендації виконавчим комітетам сільських, селищних та міських рад активізувати роботу по підготовці пакету документів з метою отримання відповідної субвенції у 2022 році.