07.10.2021 — 13:22

Відбулись заключні етапи Чемпіонатів з маунтенбайку

З 29 вересня по 03 жовтня у Чернівцях пройшли фінальні етапи чемпіонатів України у трьох дисциплінах крос-кантрі. Використати свій останній шанс приїхав 101 учасник з 15-и команд. Хмельницьку область представили чотири спортсменки.

Гонка шорт-трек проходила на колі довжиною 1,35 км. Юніорки їхали п’ять кіл. Наталія Сафронюк (ХОШВСМ, “Колос”) фінішувала третьою і завоювала бронзову медаль. За сумою п’яти етапів, що проходили протягом сезону, Наталія також стала третьою, Олексанюра Чорна – шостою. Серед жінок маємо 7-е та 10-е місце. Серед молодших юнаків – 16-е. Серед молодших дівчат – 7-е та 13-е.

Змагання з олімпійського крос-кантрі проходили вже на чотирикілометровому колі. За відведений правилами час, юніорки подолали чотири, а жінки – п’ять кіл. Наталія Сафронюк знову виборола бронзу серед юніорок. За сумою етапів зупинилась на четвертій позиції, Олександра Чорна – п’ята. У наших жінок шосте та дванадцяте місце. Серед молодших юнаків – дев’яте, серед молодших дівчат – 14-е та 16-е.

У гонці крос-кантрі елімінатор серед юніорок Олександра Чорна (ХОШВСМ, “Колос”) посіла шосте місце, але за сумою чотирьох етапів протягом сезону виборола бронзу чемпіонату. Наталія Сафронюк за сумою стала четвертою. Вікторія Пархомюк серед жінок виборола четверте місце, Ірина Слободян – восьме.

Вітаємо призерок!