08.10.2021 — 13:39

Сергій Ткачук привітав юристів області

8 жовтня з 1997 року в Україні  щорічно відзначають професійне свято, яке об’єднує правників різних сфер діяльності – День юриста.

Тож сьогодні, з цієї нагоди, в обласній державній адміністрації кращих юристів області привітали заступник голови ОДА Сергій Ткачук та заступник голови обласної ради Валентин Соколюк.

Звертаючись до присутніх Сергій Ткачук відзначив, що на сьогодні в суспільстві є великий запит на справедливість, на дотримання букв і вимог закону. “Саме завдяки юристам, які сумлінно виконують свої професійні обов’язки у будь-якій сфері, встановлюються та забезпечуються ті права, які гарантовані кожному громадянину в Конституції України, завдяки вашій діяльності формується правова, сильна, незалежна, демократична держава,”-зазначив посадовець.

На завершення Сергій Ткачук побажав усім юристам та присутнім міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів, втілення в життя задумів, досягнення поставлених цілей та вручив кращим правникам області Почесні грамоти облдержадміністрації і цінні подарунки.