08.10.2021 — 15:51

Триває реконструкція та модернізація Віньковецького ліцею

У Віньковецькій селищній територіальній громаді триває реконструкція та модернізація Віньковецького ліцею в рамках реалізації програми “Спроможна школа для кращих результатів у 2021 році”.

Днями до навчального закладу завітав заступник голови ОДА Сергій Ткачук, аби особисто ознайомитися з ходом будівельних робіт на об’єкті. Разом з селищним головою Володимиром Лужняком, керівником “Служби єдиного замовника” Андрієм Колесником, начальником відділу освіти, молоді та спорту тергромади Віталієм Арсенюком та директором Віньковецького ліцею Іваном Богдановим посадовець оглянув приміщення ліцею та проінспектував хід виконання робіт згідно технічної документації. Також було обговорено та узгоджено ряд питань, що виникають в ході реалізації проєкту.

Як розповів представник підрядної організації, на теперішній час виконано демонтаж застарілої системи опалення, на завершальній стадії знаходяться роботи по демонтажу непридатних облицювальних матеріалів стін та стелі, здійснюється підготовчі роботи для заміни сантехніки, проводиться заміна електричних мереж, монтується система опалення та інше. Тривають роботи по водовідведенню, а також по вирівнюванню та шпаклюванню внутрішніх стін.

Поряд з цим, заступник голови ОДА наголосив на обов’язковому дотриманні сучасних норм будівництва та графіку проведення робіт, аби якнайшвидше завершити будівельні роботи та відновити навчальний процес у закладі.

Зазначимо, що за результатами проведеного тендеру переможцем стало ТОВ «Поділля-Інвест Сіті», з яким укладено договір про закупівлю робіт. Підрядник виконуватиме роботи у три черги впродовж 2021-2023 років, загальною вартістю 22,3 млн.грн. Наразі на об’єкті здійснюється І черга робіт, на яку з державного бюджету виділено понад 14 млн. грн., співфінансування з бюджету громади складає 1 млн 651 тис грн. Роботи планують завершити до кінця 2021 року.