11.10.2021 — 15:37

Сергій Гамалій: Досягнення наших спортсменів повинні високо оцінюватись

Високі досягнення наших спортсменів на міжнародних змаганнях – це неабиякий цінний вклад для іміджу як нашого краю, так і країни загалом, здобутки, що будуть вписані золотими літерами на сторінках нашої історії, тому такі досягнення повинні високо оцінюватись. З цією метою, голова ОДА Сергій Гамалій разом зі своїм заступником Володимиром Юр’євим передали подарунок – професійний велосипед майстру спорту України міжнародного класу, члену основного складу національної збірної команди України з велоспорту – маунтенбайку Дмитру Тітаренку.

Варто наголосити, що Дмитро у 2021 році став переможцем чемпіонатів України з велоспорту – маунтенбайку у крос – кантрі. Отримав перемогу та став призером на міжнародних рейтингових змаганнях, посів п’яте місце на чемпіонаті Європи у естафеті та став учасником чемпіонату світу.

Серед найкращих спортивних досягнень, в скарбничку Дмитра входить участь у змаганнях за Кубок світу U23 (6 місце), Чемпіонат Європи U23 (13 місце), Чемпіонат Європи (4 особисте, 5 місце в команді), кросс-кантрі Чемпіонат Європи (20 місце).

Зазначимо, що вручений велосипед SCOTT SPARK RC 900 WORLD CUP AX вартістю 280 тис. грн. придбаний за кошти обласного бюджету.

Транспорт оснащений електронною системою перемикання передач, амортизаційною підвіскою на обидвох колесах, карбоновою рамою, карбоновими колесами, у нього наднизька вага приблизно 10 кг.