12.10.2021 — 13:25

Сергій Гамалій привітав військовослужбовців з Днем захисників та захисниць України

Сьогодні, напередодні Дня захисників та захисниць України, на території військової частини 3053 Національної гвардії України відбулись урочистості.

День захисників та захисниць України уособлює мужність, силу, честь і обов’язок, тому, аби привітати військовослужбовців з цим святом, на захід завітали представники обласної та міської влади, представники силових структур, духовенства та бізнесу.

Висловлюючи слова вітання, голова ОДА Сергій Гамалій наголосив на тому, що це свято кожного, хто боронить Україну від агресора на сході, хто віддає свої знання, силу та мужність для процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності.

“Від дитини до поважного ветерана – Хмельниччина низько вклоняється подвигу Героїв та дякує за мужність, за жертовність, за можливість працювати і навчатись. Я вірю в нашу силу, незламність духу та перемогу!” – додав Сергій В’ячеславович.

В продовження святкування, очільник області вручив представникам особового складу подарунки та грамоти від обласної адміністрації до Дня захисників та захисниць України.

Наприкінці урочистостей відбулось офіційне відкриття та освячення каплиці на території військової частини.