12.10.2021 — 16:30

Чергові здобутки наших спортсменів

07-10 жовтня поблизу Одеси відбувся командний Кубок України у багатоденній гонці (чоловіки, жінки), а також фінал чемпіонату України у гонці критеріум. Близько 60-и спортсменів взяли участь у змаганнях, шестеро з яких представили Хмельницьку область.

Першим етапом була індивідуальна гонка на час на дистанції 18,5 кілометрів. Найкращий час серед жінок продемонструвала наша Вікторія Мельничук. П’ятий час у нашої юніорки Дарини Нагуляк.

Другим та третім етапами були групові гонки. У п’ятницю чоловіки проїхали 136 км, жінки – 102 км. І на цьому етапі Вікторія Мельничук виявилась найшвидшою. Високі позицію серед жінок зайняли наші юніорки: Анастасія Плоцідим – четверта, Дарина Нагуляк – шоста. Єдиний представник у чоловічій категорії фінішував 19-м.

Наступного дня дистанції складали 115 та 84 кілометра. Одинадцятим серед чоловіків фінішував наш Дмитро Качур. Серед жінок четвертою була Вікторія Мельничук.

Всі наші спортсмени виступали у складі змішаних команд з представників різних областей. У підсумку посіли наступні місця:

Дмитро Качур (ХОШВСМ, “Освіта”) – срібний призер командного Кубку України у багатоденній гонці серед чоловіків. Вікторія Мельничук (ШВСМ “Україна”), Вікторія Пархомюк (ХОЩВСМ, “Колос”) – переможниці, Анастасія Плоцідим (ДЮСШ 4, “Динамо”), Дарина Нагуляк (ДЮСШ 4, “Динамо”) – срібні призерки у категорії “жінки”. Також четверте місце у Ірини Слободян.

В останній день змагань, у другому, фінальному турі визначили призерів чемпіонату України у гонці критеріум. Серед юніорок другою у фінальному турі була Анастасія Плоцідим, п’ятою – Дарина Нагуляк. За сумою перемогу здобула наша Анастасія Плоцідим (ДЮСШ 4, “Динамо”). Дарина – четверта, Наталія Сафронюк – сьома, Віолетта Кондрут – 12-а. Серед жінок четвертою у турі стала Вікторія Мельничук, шостою – Вікторія Пархомюк. За сумою Пархомюк – четверта, Мельничук – сьома, Дарина Беляк – 16-а. Серед чоловіків за сумою на дев’ятій позиції Дмитро Качур, на сімнадцятій – Вадим Стецюк.

Вітаємо наших призерів! Гарні результати на завершення шосейного сезону.