23.10.2021 — 12:53

Рятувальники Хмельниччини перевірили готовність сил та засобів до реагування на ймовірні надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду

Незабаром в Україну ввірветься зима, разом із нею для Служби порятунку з’являються нові сезонні виклики. Адже взимку, за складних погодних умов, зростає загроза порушень автомобільного сполучення між населеними пунктами, роботи транспорту, пошкоджень на системах тепло- та електропостачання.

Надзвичайники завчасно готуються до ймовірних небезпеки, тому 23 жовтня відбувся огляд техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Під час заходу особливу увагу було акцентовано на питаннях готовності спеціальної аварійно-рятувальної техніки до оперативного реагування на ймовірні надзвичайні ситуації, що можуть виникнути упродовж осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

Варто зазначити, що автопарк надзвичайників Хмельниччини постійно оновлюється, сьогоднішній огляд довів, що техніка готова на найвищому рівні до подолання надзвичайних ситуацій та подій різного роду.