29.10.2021 — 15:13

Хмельницький регіональний центр підвищення кваліфікації відзначає 30-річчя з дня заснування

Сьогодні привітання та найкращі побажання приймає колектив Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації – одного із провідних не лише в області, а й в Україні закладів, який виконує надзвичайно важливу для нашої держави місію з підготовки фахових державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування. Дуже символічно, що РЦПК є ровесником незалежної України, а ще – першим таким закладом в державі, що стояв біля витоків підготовки нової генерації фахівців у сфері публічного управління.

Привітати колектив Центру сьогодні прийшли представники обласної та міської влади, народний депутат України Володимир Ватрас, а в онлайн режимі до урочистостей долучилися колеги та друзі з регіональних центрів з усіх куточків України.

Розпочинаючи зустріч, директор РЦПК Микола Баюк ще раз нагадав усім основні віхи історії створення та роботи закладу, згадав тих людей, які зробили неоціненний вклад у його розвиток та розбудову, а також окреслив плани подальшого розвитку.

Вітаючи колектив із цим знаковим ювілеєм, заступник голови облдержадміністрації Володимир Білик передав найщиріші побажання від голови ОДА Сергія Гамалія.

“Центр виконує дуже важливу місію для суспільства, адже ми живемо в період, коли щодня відбуваються зміни у законодавстві, реалізовуються нові реформи. В таких умовах підготовка та підвищення кваліфікації фахівців-управлінців є невід’ємною запорукою успішної розбудови держави,” – зазначив Володимир Білик.

Також Володимир Якимович виконав приємну місію та вручив представникам колективу РЦПК нагороди. Так, за вагомий внесок у забезпечення організації навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у Хмельницькій області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Почесну грамоту Кабінету Міністрів України отримала сьогодні заступниця директора Центру Тетяна Гаман.  Окрім того, Володимир Білик вручив Почесні грамоти та подяки Хмельницької облдержадміністрації.

Ще одну високу відзнаку своєї роботи колектив Хмельницького РЦПК отримав від найвищого в державі законодавчого органу. Грамоту Верховної Ради України вручив директору Центру Миколі Баюку Володимир Ватрас.