23.11.2021 — 16:02

І бронза личить хмельницьким гімнастам

З чемпіонату України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву зі спортивної гімнастики, який гостинно прийняв Кропивницький, представники Хмельниччини повернулися з бронзовими нагородами.

Команда Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді в складі майстрів спорту Маргарити Козловської, Каріни Рідецької та першорозрядниць Віри Хоми, Крістіни Грудецької з мінімальною перевагою 144,800 балів проти 144,767 балів у головних конкуренток – ДЮСШ№20 (м.Київ), виборола третє місце серед жінок .

В особистій першості у багатоборстві за програмою майстрів спорту Маргарита Козловська посіла 5 місце серед 49 учасниць, а також взяла участь у 4-х фіналах в окремих видах, де найкраще виступила на колоді – 4 місце. На такій же позиції в багатоборстві за програмою І розряду опинилася Крістіна Грудецька.

Підготували спортсменок тренери Дарина Шиманська, Валентина Білик, Олена Шульжинська, Світлана Гуцалюка, Алла Юрченко, Зоя Остапишена.

Чоловіча команда в складі майстрів спорту Віталія Гонтківського, Владислава Гонтківського, Івана Петренка та Олександра Любченка зупинилася за крок до п’єдесталу – 4 місце серед 20 колективів ДЮСШ. Індивідуально в багатоборстві серед подолян найкраще виступив Іван Петренко – 5 місце. Єдину медаль-бронзову, у чоловіків все ж таки спромігся вибороти Віталій Гонтківський на коні-махи.Їхній вдалий виступ забезпечили тренери Петро Кухтюк, Олена Шапорова, Андрій Музика та Андрій Чепуренков.