26.11.2021 — 11:33

Проведено засідання обласної комісії з розподілу коштів ДФРР (відео)

Сьогодні заступник голови ОДА Сергій Ткачук провів засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР.

На порядок денний засідання було винесено питання затвердження додаткових технічних завдань та початок проведення оцінювання проектів регіонального розвитку членами регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР.

Розпочинаючи засідання, Сергій Ткачук поінформував присутніх, що передбачається виділення додаткових субвенцій, зокрема погоджено та передбачається відкриття конкурсів на фінансування за технічним завданням розвитку КП “Аеропорт Хмельницький”, індустріальні парки (м.Хмельницький, м.Славута), будинків культури та центрів позашкілля.

“Нам потрібно до 01.12.2021 року провести оцінювання проєктів, які у визначені строки зареєстровані на платформі ДФРР, адже додатковий конкурс по цих завданнях буде відкрито Мінрегіонбудом лише до 7 грудня,”- додав посадовець.

Відтак, на розгляд комісії винесено погодження трьох технічних завдань, зокрема: розбудова інфраструктури та підтримки малого і середнього підприємництва; розвиток логістично транспортних систем регіону; створення умов для самореалізації дітей і молоді.

Всі пропозиції члени комісії підтримали одноголосно.