06.12.2021 — 15:10

Сьогодні Україна відзначає 30-у річницю Збройних сил

День Збройних сил України – це свято спільне для всіх героїв, які стояли на захисті рідної землі та продовжують обороняти її досі. А за роки російської агресії цей день для українців набув нового значення, адже саме наші Збройні Сили першими прийняли удар ворога на східних рубежах країни.

Сьогодні бійців військових частин А1788, А0661 та Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із Днем Збройних сил України привітали голова ОДА Сергій Гамалій, його заступник Володимир Юр’єв, керівники органів місцевого самоврядування, волонтери та громадськість області.

Сергій Гамалій подякував усім військовим, яким усупереч труднощам та негараздам у важкий для нашої держави час вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність та найкращі армійські традиції, але й стати однією з найсучасніших боєздатних армій на пострадянському просторі.

Зі словами вітання за сміливість, відвагу, героїзм посадовці вручили відзнаки обласної державної адміністрації та цінні подарунки.

У свою чергу, військовий комісар Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Костянтин Радченко вручив голові ОДА Сергію Гамалію відзнаку – медаль “За особливу службу” на знак вдячності за підтримку та допомогу Збройним силам України.