08.12.2021 — 14:27

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна –2021»

Традиційно щороку в Україні проходить Національний конкурс «Благодійна Україна», заснований Асоціацією благодійників України. Цьогоріч стартує 15-й за рахунком, ювілейний, конкурс.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2021» – 7 березня 2022 року.

Цьогоріч переможців визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях (у заявці обов’язково вказати номінацію/ї, у яких заявка братиме участь):

Основні колективні номінації:

1) Благодійність великого бізнесу.

2) Благодійність середнього та малого бізнесу.

3) Корпоративна благодійність.

4) Колективне волонтерство.

5) Всеукраїнська благодійність.

6) Регіональна благодійність.

7) Місцева благодійність.

8) Благодійність в охороні здоров’я.

9) Благодійність в освіті та науці.

10) Благодійність у культурі та мистецтві.

11)Благодійність у соціальній сфері.

12) Благодійність в сфері екології та охорони довкілля.

13) Благодійність у захисті України.

14) Благодійність неурядового сектору.

15) «Добро починається з тебе» (дитяча благодійність).

16) «Молодіжні благодійні ініціативи».

17) Благодійна акція року.

18) «Платформа добра».

19) Інноваційність в благодійності.

Індивідуальні номінації:

1) Благодійник року.

2) Волонтер року.

3) Менеджер року у сфері доброчинності (окрема заявка).

Спеціальні номінації:

1) Медіа і благодійність.

2) Допомога з-закордону.

3) Народний благодійник (відзнака з онлайн голосуванням).

Кожна конкурсна заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою, до складу якої входять експерти з різних галузей, запрошені Організатором до участі. У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2022 року у Києві.

Детальніше про конкурс читайте у «Положенні про Національний конкурс «Благодійна Україна». Участь в Конкурсі автоматично означає ознайомлення та повну згоду учасників з цим Положенням. С

Координати Оргкомітету:

м. Київ, вул. Мала Житомирська, 20-А, оф.1, 01001
Тел.: (067) 164-04-11

www.blagoukraine.org

е-mail: [email protected]