08.12.2021 — 17:09

#Велике будівництво: триває реконструкція Солобковецького центру позашкільної освіти

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у с. Солобківці Хмельницького району триває реконструкція будівлі Солобковецької загальноосвітньої школи під комунальний заклад «Центр позашкільної освіти».

В громаді сподіваються, що новий Центр дасть змогу творчим та обдарованим дітям розвивати свої здібності, а педагоги отримають додаткові робочі місця. В приміщені школи будуть облаштовані зал зі сценою, зал для важкої атлетики, зал для силових видів спорту, роздягальні, кабінети працівників, класи, просвітницькі гуртки для молоді, інтермедіатека. Територія з головного входу буде обладнана автомобільною стоянкою.

Наразі роботи на об’єкті знаходяться на завершальному етапі. Робітники проводять випробувальні роботи системи опалення, здійснюють роботи по благоустрою території, влаштування ґанків вхідних груп, каналізації, водовідведення, облицювання підлог з керамічних плиток в актовому залі, монтажу електричних вмикачів, розеток, освітлення.

Зазначимо, що загальна кошторисна вартість об’єкту становить 12 093,58 тис гривень. У 2021 році передбачено та профінансовано в повному обсязі 6,72 млн грн коштів ДФРР, з яких освоєно 5,82 млн грн або 86,6 відсотка. З передбачених коштів місцевого бюджету в сумі 0,93 млн грн профінансовано та освоєно в повному обсязі 0,62 млн гривень.

Фото: Хмельницька РДА