16.12.2021 — 17:53

Сергій Гамалій відзначив державних службовців-переможців Всеукраїнської спартакіади

Сьогодні голова ОДА Сергій Гамалій зустрівся зі збірною команди від Хмельницької області, що взяла участь у  фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Нагадаємо, що цьогоріч  вони відбулися у місті Чорноморськ Одеської області, і команда від Хмельниччини здобула тут перемогу у загальнокомандному заліку. В рамках змагань футзалісти вибороли І місце, а волейболісти та тенісисти – ІІ.

“Ціную професіоналів у будь-якій сфері, але особливу повагу в мене викликають ті люди, які у вільний від роботи час знаходять можливість для занять улюбленою справою і досягають у тому неабияких успіхів,”- зазначив очільник області.

Скориставшись нагодою, присутні обговорили  актуальні питання організації та проведення таких змагань. Тож подякувавши державним службовцям за популяризацію здорового способу життя та заняття спортом, Сергій Гамалій висловив слова підтримки, всебічного сприяння та допомоги у вирішені озвучених питань.

На завершення посадовець вручив відзнаки облдержадміністрації та цінні подарунки, побажавши спартакіадівцям нових перемог та здобутків.