17.12.2021 — 17:28

Сергій Гамалій привітав працівників енергетичної галузі з професійним святом

У грудні професійне свято відзначають працівники енергетичної галузі. Це свято тих, хто створює комфорт у наших будинках, офісах, школах, лікарнях, підприємствах. Завдяки злагодженій роботі працівників енергетичного комплексу, енергетиків та електриків стабільно працює промисловість, транспорт, зв’язок, соціальна сфера.

Сьогодні, напередодні Дня енергетика, відбулися урочисті заходи за участі голови ОДА Сергія Гамалія, т.в.о. президента ДП НАЕК “Енергоатом” Петра Котіна, генерального директора ХАЕС Андрія Козюри.

Вітаючи присутніх, Сергій Гамалій зазначив, що на енергетиків покладена неймовірна відповідальність – енергетична незалежність нашої країни.

“Дякую за вашу важку, сповнену ризиків, але надзвичайно необхідну працю! Міцного вам здоров’я, успіху у всіх починаннях, благополуччя, щастя і сімейного затишку!”- побажав очільник області та вручив відзнаки облдержадміністрації за високу професійність, забезпечення стабільної роботи та вагомий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України.