24.12.2021 — 14:04

В ОДА відбулося засідання спортивної ради

23 грудня заступник голови ОДА Володимир Юр’єв провів засідання спортивної ради. Основне питання порядку денного – визначення розподілу коштів на проведення навчально-тренувальних зборів та обласних змагань, відрядження збірних команд України з олімпійських та неолімпійських видів спорту на 2022 рік. Участь в обговоренні взяли представники Департаменту освіти, науки, молоді та спорту ОДА та представники спортивних організацій області.

Відповідно до актуальних потреб громадських організацій спортивного спрямування області, Департамент зібрав їх пропозиції задля формування календарних планів на 2022 рік. Також свої рекомендації до розробки календарного плану надали федерації з олімпійських та неолімпійських видів спорту і фізкультурно-спортивні товариства. За результатами обговорення спортивна рада затвердила опрацьований проект розподілу коштів. Його буде оприлюднено у найближчий час.

Окрім того, присутні заслухали інформацію щодо роботи, яка проводиться з метою залучення до нашої області спортсменів-олімпійців, а також щодо підготовки до XXXIII літніх Олімпійських ігор в Парижі.