31.12.2021 — 18:00

Новорічне привітання голови ОДА Сергія Гамалія

Дорогі мешканці Хмельниччини! Шановні українці!

Ось і минає 2021 рік. Яким він запам’ятається для кожного з нас?
Непростим. Ми продовжували боротися з коронавірусом, носити маски, забезпечувати лікарні киснем, оновлювати автопарк швидких і молитися за здоров’я близьких. Але ми зробили перший крок до його подолання – вакцинувалися.

Ми стримували збройну агресію проти України, втрачали найкращих синів і дочок, але й давали гідну відсіч. Ми суверенні і незалежні.

Цей рік став для кожного знаковим. Ми будували, ремонтували та відкривали дитячі садочки, школи, спортивні центри і лікарні, стадіони, купували нову техніку і транспорт для освітніх закладів, піклувалися про людей з інвалідністю та людей похилого віку, продовжували відновлювати дороги краю та популяризували Хмельниччину в Україні та світі.

Дорогі друзі! Знаю, що кожен із вас зараз із надією вдивляється у завтрашній день і прагне, щоб у новому році нарешті здійснилися всі мрії. У багатьох із нас вони схожі: мир, добробут, здоров’я, зміни на краще в наших родинах, краю та країні.

Нехай же із звуками різдвяної коляди у ваші оселі прийде все те, чого ви прагнете! Хай міцне здоров’я, любов, успіх та щастя будуть вашими постійними супутниками!
Щасливого Нового року і веселого вам Різдва!

Голова Хмельницької обласної
державної адміністрації                                                                                              Сергій Гамалій