19.04.2022 — 11:41

Підприємець із Львівщини передав на Хмельниччину гуманітарний вантаж

Наша боротьба з російським агресором довела всьому світу: об’єднавшись, можна зробити те, що здається неможливим. Разом ми б’ємо рашистів, разом допомагаємо нашим співвітчизникам, які постраждали від війни. Об’єднуються задля спільної справи люди, населені пункти та цілі області, бо у нас єдина мета – Перемога.

Мешканці Хмельниччини простягнули руку допомоги переселенцям, які вимушені були залишити свої домівки та рятуватися від снарядів. Понад 147 тисяч людей знайшли у нашому краї прихисток. Багато хто з них вирушив в дорогу поспіхом, а тому не встиг взяти з собою ні речей, ні їжу. Тож обласна адміністрація та органи місцевого самоврядування, громадські організації, благодійники, представники бізнесу та звичайні громадяни усіляко підтримують та допомагать біженцям облаштуватися на новому місці і відчути себе у безпеці.

Дуже приємно, що до цієї важливої справи долучаються і друзі з інших областей. Днями на обласний логістичний центр підприємець із Львівщини Андрій Ярмус передав для потреб переселенців гуманітарний вантаж – дитяче харчування та речі першої необхідності. Окрім того, благодійник вирішив передати для потреб Збройних Сил і мікроавтобус, яким доставлено допомогу.

Дякуючи підприємцю за допомогу, голова ОВА Сергій Гамалій зазначив: “Українці – найкращі, і я пишаюся тим, що я маю честь бути частиною великої нації. Переконаний, що завдяки таким синам та дочкам Україна здолає усіх ворогів. Велика вдячність всім, хто своєю щоденною працею наближає омріяну Перемогу!”