02.05.2022 — 11:45

Сергій Гамалій вручив державні нагороди військовослужбовцям Збройних сил України

68 днів протистояння російській агресії вкотре демонструють витримку, мужність та героїзм українського народу. З перших днів війни наші бійці виборюють свободу та мирне життя для усіх українців від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Сьогодні зі словами подяки за проявлену особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив державні нагороди. Відтак, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського, відзнаки, зокрема ордени за мужність III ступеня та медалі “За військову службу Україні” отримали військовослужбовці Збройних Сил України.

“Вдячний вам за ваш героїзм, за те, що ви захищаєте і будете захищати нашу країну доки нога останнього окупанта не залишить нашу землю. Пишаємось Вами і будемо тут робити усе від нас залежне для підтримки ЗСУ, адже у нас спільна мета – перемога, і ми її здобудемо!”- зазначив Сергій Гамалій.