13.05.2022 — 08:58

Рятувальники Хмельниччини продовжують комплекс заходів для навчання та інформування населення стосовно мінної безпеки та правил поведінки під час небезпечних для життя ситуацій

12 травня, рятувальники області провели навчання для дітей вимушених переселенців. Зустріч з малечею призначили в обласній бібліотеці для дітей імені Т. Г. Шевченка. Незважаючи, на той факт, що Хмельниччина залишається у тилу — кожен українець, де б він не перебував, має знати та розуміти про загрози, які чатують на нього в разі виявлення небезпечних знахідок і не тільки… А ще важливо щоб діти розуміли про правила поведінки під час вибухів, виявлення боєприпасів чи інших надзвичайних ситуацій. Ігри, завдання на логіку, обговорення та повторення “гарячого” номеру 101 – діти із цікавість слухали та брали участь у навчанні.

На жаль, ми не знаємо чи завтра доля не зіграє з нами злого жарту і не зробить очевидцем чи постраждалим. На превеликий жаль… Але наша країна живе у час війни, і кожен — від малого до великого має знати, розуміти та вміти реагувати на ситуації, які загрожують життю.